0

پنیر حبشی (اتیوپی)

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پنیر حبشی (اتیوپی)
یک شنبه 23 خرداد 1395  6:35 PM

پنیر حبشی (اتیوپی)


250 گرم  پنیر تازه  
1 عدد پیاز ، رندیده  
1-2 پر  سیر ، کوبیده  
75 گرم  کره  
1 قاشق چ  زنجبیل ، ساییده  
نصف قاشق چ هل ، ساییده  
نصف قاشق چ جوزبویا ، ساییده 
1 قاشق م  دارچین ، ساییده 
1 قاشق چ  فلفل قرمز ، ساییده 
1 قاشق چ فلفل سیاه ، ساییده  
1 قاشق م  زردچوبه  
اندکی میخک ، ساییده  
  نمک  


طرز تهیه :
روغن را در تابه داغ کنید و پیاز و فلفل سبز یا قرمز را در آن تفت بدهید تا نرم شود . سیر را در تابه بیندازید و یک چرخ بدهید . گویا مردم اتیوپی دوست نمی دارند کسی آن ها را حبشی بنامد ، ولی تاکنون شنیده نشده است که به نام «پنیر حبشی» اعتراضی کرده باشند . با این پنیر و برش های کوچک نان می توان کاناپه  درست کرد ، یا ظرف پنیر را همراه با نان بریده روی میز اردو گذاشت .
کره را در تابه دردار کوچکی روی آتش ملایم داغ کنید . پیاز و سیر را یک دقیقه در کره تفت بدهید ، سپس همه ادویه را اضافه کنید و با کاردک چوبی یک چرخ بدهید ( نسوزد!) . آتش را خاموش کنید و در تابه را ببندید .
نیم ساعت بعد کره آب شده را از یک صافی ریز بافت بگذارنید ، به طوری که دُرد اولیه در ته تابه بماند . کره زلال را روی پنیر بریزید و با چنگال مخلوط کنید ، همین قدر که کره به خورد پنیر برود . نمک پنیر را اندازه کنید .

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها