سالاد سیب زمینی شیرین
یک شنبه 23 خرداد 1395 3:18 PM
این غذا نظرتان را به کلی درباره اینکه یک غذای سالم چه طعمی می تواند داشته باشد عوض می کند. سیب زمینی شیرین سرشار از فیبر است و می تواند قند خون را تنظیم کند، و همچنین به کاهش وزن نیز کمک کند. این غذا حاوی فلفل نیز هست که حاوی چندین نوع آنتی اکسیدان است. مطمئن باشید همه از شما درباره نحوه آماده کردنش سوال خواهند پرسید. سالاد سیب زمینی شیرین را به راحتی می توانید در یخچال نگهداری کنید.
۴ عدد سیب زمینی شیرین بزرگ
یک دوم فنجان روغن زیتون خالص ( این یک دوم را در روش پخت به مرور استفاده می کنیم، نه یکجا )
نمک و پودر فلفل سیاه
یک چهارم فنجان سرکه انگور
یک عدد فلفل دلمه ای متوسط، درونش را خالی ،دانه هایش را جدا و چهار قسمتش کنید.
دو قاشق چای خوری زیره خرد شده
یک قاشق غذا خوری پوسته ی روی پرتقال، خرد شده
یک دوم فنجان پیازچه خرد شده
یک دوم فنجان نعنا تازه خرد شده
یک یا دو عدد فلفل خرد شده، برای اضافه شدن طعم
یک چهارم فنجان کشمش ( اختیاری )
۱- فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینی شیرین ها را پوست بکنید و به صورت مکعبی خرد کنید ( مکعب های درشت ). سپس در سینی پخت قرارشان دهید، رویشان دو قاشق غذا خوری روغن بریزید. بهم بزنیدشان تا همگی چرب شوند. روی سیب زمینی ها نمک و فلفل بریزید، سپس به مدت ۳۰ دقیقه بپزیدشان، در میان پخت گاهی تکانشان دهید، باید آنقدر بپزند تا از بیرون ترد و قهوه ای به نظر بیایند و درونشان نیز نرم شود. با سینی از فر بیرون بیاوریدشان و تا وقتی دوباره به کار بیایند اجازه دهید در سینی بمانند.
۲- در حالی که سیب زمینی شیرین می پزد سس را درست کنید. باقی مانده روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید، سرکه، فلفل دلمه ای، زیره و پوست پرتقال را هم اضافه کنید. رویشان کمی نمک و فلفل بریزید. و تا زمانی که کاملا پوره شوند مخلوطشان کنید.
۳- سیب زمینی های گرم را با پیازچه، نعنا، فلفل و کشمش ترکیب کنید. یک دوم فنجان از سس را اضافه کنید. دوباره بهم بزنید تا مواد آغشته شوند، اگر لازم بود بیشتر اضافه کنید.
هر وعده از این غذا شامل ۱۵۰ گرم است.
کالری هر وعده ۲۷۰ است.