برادتافل
شنبه 22 خرداد 1395 7:13 PM
شنیسل مرغ با سیب زمینی که این مدل سیب زمینی رو تو آلمان با نام Bratkartoffel میشناسند
که در واقع به معنی سیب زمینی سرخ شده هست و آلمانی ها به این کنار غذا خیلی علاقه دارند
این مدل سیب زمینی رو به روشهای مختلف تهیه میکنند
بعضیها سیبزمینی رو به صورت حلقه کرده و به صورت خام و با حرارت کم سرخش میکنند
بعضیها ، مثل من نیم پز میکنند و بعد از آبکش کردن سرخش میکند
و اما این مدل سیبزمینی یا به تنهای یا با پیاز که در آخر اضافه میشه و یا با تیکهای ریز گوشت دودی تفت داده میشه
شنیسل مرغ رو هم مثل میگوهای سوخاری که قبلا گفته بودم با خورده های کرنفلکس سرخ کردم
امتحان کنید ، ترکیب خوبی میشه :)
نوش جان