سالاد طالبي
دوشنبه 17 خرداد 1395 8:37 AM
دو پیمانه طالبی خرد شده
نصف فنجان توتفرنگی
نصف فنجان انگور
۴ قاشق غذاخوری خامه
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
۳ قاشق غذاخوری شکر
ابتدا درون ظرفی مناسب، طالبی، انگور و توتفرنگی را با یکدیگر مخلوط کنید. درون ظرف دیگری، خامه، سس مایونز و شکر را با یکدیگر به خوبی ترکیب کره و آنها را روی میوههای مخلوط شده بریزید. سپس آن را درون یخچال به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید و پس از گذشت این مدت زمان، آن را میل کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست