پاسخ به:نظر مراجع تقلید عظام راجع به فرقه ضاله بهائیت
پنج شنبه 6 خرداد 1395 9:34 AM
بهاییت و استفتاء حضرت آیت الله نوری همدانی
سوالها:
۱- پیروان فرقه ضاله بهائیت از نظر طهارت و نجاست چگونه اند و آیا اجتناب از تماس با آنان لازم است ؟
جواب : نجس هسنتد .
۲- معامله با آنان در صورتی که ضرورتی هم برای ما ندارد و می توانیم با مسلمانان معامله کنیم چگونه است ؟
جواب : براساس مقررات حکومت اسلامی عمل شود .
۳- آیا ازدواج با افراد این فرقه منحرف جایز است ؟
جواب : خیر جایز نیست .
۴- اگر فرد جاهلی با یکی از اعضای این کیش باطل ازدواج کرده ، اکنون حکم آن ازدواج و ادامه زندگی مشترکش چیست ؟
جواب : در فرض سوال عقد باطل است و باید ازاو جدا شود .
۵- آیا اگر ازدواج آنان علاوه بر شرع مقدس اسلام ، طبق آئین فرقه ضاله هم جاری شده باشد تفاوتی در مسئله ایجاد می نماید ؟
جواب : خیر تفاوتی ندارد و از دواج باطل است .
۶- آیا اگر فرد منحرف توبه نموده و واقعاً ازاین فرقه ضاله خارج شده و مسلمان گردد ، می تواند زندگی مشترک با همسرش را ادامه دهد ؟
جواب : در فرض سوال اگر مسلمان شده باید دوباره عقد ازدواج خوانده شود .
۷- اگر فرد منحرف مدعی ندامت و عدول از فرقه ضاله باشد اما حاضر به ابطال تسجیل و شماره مخصوصش نباشد ، آیا می توان صرف این ادعارا پذیرفت و به ادامه این زندگی مشترک حکم نمود ؟
جواب : اگر معلوم شود که واقعا مسلمان شده اشکال نداره .
۸- حکم اولاد که احیاناً در چنین ازدواجی متولد شده اند چیست؟
جواب : اگر حکم شرعی را نمی دانسته فرزندان حلال زاده می باشند .بسمه تعالی
اعضای فرقه ضاله از زمره مسلمین خارجند و هر گونه رابطه ای با آنها حرام است مگر در مواردی که امید ارشاد و هدایت آنها باشد.
بهاییت و استفتاء مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی (ره)
بسمه تعالی
محضر مبارک حضرت آیت الله فاضل لنکرانی ( دامت برکاته )
از آنجا که در شهرستان مرودشت ( استان فارس ) تعداد کمی از بهائیان به شغل مغازه داری مشغول شده اند و مردم روزانه با آنها معاشرت و به داد و ستد می پردازند لذا از محضر جنابعالی استدعا می رود به سوالات زیر پاسخ نمائید .
۱ ) آیا بهائیان مسلمان هستند و یا کافر و نجس ؟
۲ ) حکم سلام و دست دادن با آنها چگونه است ؟
۳ ) حکم خرید از مغازه آنها و فروش چیزی به آنها چگونه است ؟
آیا بر سر سفره ایشان می توان حاضر شد و از غذای این فرقه ضاله خورد ؟
باسمه تعالی
۱ ـ بهائی ها مسلمان نمی باشند بلکه کافر و نجس اند .۲ ـ سلام ابتدایی به آنها جایز نیست و در دست دادن و لمس آنها باید مراقب احکام نجس و پاکی باشید .
۳ ـ فی حد نفسه با آنها معامله کردن مانعی ندارد مگر اینکه باعث ترویج مذهب باطل آنها یا تضعیف مسلمانان باشد .
۴ ـ غذای آنها نجس است و خوردن آن حرام است.
۷ / ۳ / ۸۶
دفتر حضرت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی رضوان الله تعالی علیه
بخش استفتائات