شام ایده آل خانواده ایرانی: خوراک ماهی دودی
شنبه 1 خرداد 1395 12:06 PM
وبسایت آوای سلامتی: خوراک ماهی دودی غذایی سریع, ارزان و آسان می باشد که می تواند شام ایده آلی برای یک خانواده ایرانی باشد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. کف ظرف نسوز نیمه گودی را با کره چرب نمایید . سپس ماهی ها را درون آن قرار داده , روی آنها شیر بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 15 دقیقه بپزید . سپس آب ایجاد شده در ظرف را داخل ظرف دیگری بریزید , بدون آنکه ماهی ها خرد شده یا از ظرف بیرون بریزند .
2. 2 قاشق غذاخوری کره را داخل قابلمه ای کوچک آب نموده و آرد را روی آن بریزید . آب ماهی را که در یک ظرف نگه داشته بودید , به تدریج اضافه نموده و با همزن دستی هم بزنید . با نمک , فلفل و جوز هندی به آن طعم دهید . خامه , جعفری و تخم مرغ آب پز را با آن مخلوط نموده و 2 دقیقه حرارت داده و مرتب هم بزنید .
3. در همین فاصله , قابلمه بزرگی آب و کمی نمک را به جوش آورده , پاستا و آب لیمو را به آن اضافه نمایید و آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم شده ولی له نشوند و زیر دندان بیایند .
4. پاستا را آبکش نموده و روی ماهی ها بریزید . سپس تخم مرغ را روی آن ریخته و ظرف را به فر برگردانده و به مدت 10 دقیقه دیگر حرارت دهید .
5. خوراک ماهی دودی را با سیب زمینی های ریز فصل آب پز و لبوی پخته تازه سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
می توان از انواع پاستا برای تهیه خوراک ماهی دودی استفاده نمود . پاستا فرمی پنه ( لوله ای ) , صدفی , رشته ای تو خالی , برای خوراک ماهی دودی گزینه های مناسبی هستند .
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست