شکوفه زدن روی کیک با این ماسوره ها
شنبه 1 خرداد 1395 12:05 PM
وبسایت سوران: شکوفه زدن با خامه، یا به اصطلاح پایپ کردن (Piping) یه کاریه که اکثر آدما فکر میکنن سخته، تنها رمز موفقیت تو این کار هم تمرین زیاده، چون مطمئن باشید هیشکی بار اول تمرینش خوب در نیومده. برای تزئین کیک یا کاپ کیک به قیف و ماسوره نیاز دارید.
قیف ها انواع مختلف دارن، پارچه ای، نایلونی، سیلیکون و... که برای تمیزی کار من خودم نایلونی و سیلیکونی رو ترجیح میدم. جنس ماسوره هم پلاستیکی یا استیل هست که طبیعتا استیل هم کیفیت بهتری داره و هم قیمت بالاتر.
ماسوره ها طرح های مختلف دارن که هرکدوم کاربرد خاص خودشون رو دارن، ماسوره ی برگ، ستاره، گلبرگ، ساده و ... که در زیر انواعشون با شکل نشون داده شده.
ماسوره های برگ:
ماسوره های گلبرگ:
ماسوره های ستاره ای باز و بسته و فرنچ:
ماسوره گرد (ساده):
ماسوره سبدی:
تو عکسای زیر نمونه های پایپ شده توسط ماسوره های مختلف نشون داده شده.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست