0

سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی
شنبه 1 خرداد 1395  11:49 AM

سالاد مرغ،طرز تهیه سالاد
 
سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.

مواد لازم:

     سیب زمینی بزرگ, خرد شده : 4 عدد
     آناناس تازه , مکعبی خرد شده : 300 گرم
     هویج , رنده شده : 2 عدد
    جوانه لوبیا : 175 گرم
     پیازچه خرد شده : 1 دسته
    کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : 1 عدد
    کرفس , چوب کبریتی خلال شده : 3 ساقه
     بادام زمینی , بدون نمک : 175 گرم
     فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : 2 عدد


مواد لازم جهت تهیه سس:

    کره بادام زمینی : 6 قاشق غذاخوری
     روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
    سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
     فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
    روغن کنجد : 2 قاشق چای خوری
     آب لیمو ترش : 4 قاشق چای خوری


طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .

2. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .

3. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

4. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .

5. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

6. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها