برنج را با آب و نمک به مدت ۱۸ دقیقه رو حرارت قرار دهید تا بپزد.
روغن را درون ماهیتابه ریخته و پیاز نگینی شده را درون آن تفت دهید.
تکههای بادمجان، گوجه گیلاسی، نمک، فلفل و پودر کاری را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه فرصت دهید تا حرارت ببیند.
آب را به مواد اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا مواد با هم بپزند.
نخود پخته شده را به آن اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه اجازه دهید تا با مواد بپزد، سپس ریحان را به آن اضافه نمایید. حالا میتوانید برنج را با بادمجان و ماست سرو کنید.