0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
پنج شنبه 27 آبان 1395  10:23 AM

لازانیای خوش رنگ و لعاب برای خردسالان

 

1059693_269

 لازانیا امروزه یکی از پرطرفدارترین غذاها برای کودکان شده است می توانید درون آن از مواد غذایی مفیذ و پرخاصیت استفاده کنید و یک غذای سالم و پررنگ و لعاب در مقابل آن ها قرار دهید این لازانیا با سینه مرغ تهیه می شود و هیچ نوع سوسی و کالباسی در آن وجود ندارد می توانید از سس ها و چاشنی های دلپذیر برای تزئین آن کمک بگیرید.

 

 
 

لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.

مواد لازم:
 
  •     ۳ عدد سینه مرغ
  •     ۲ پیمانه پودر سوخاری
  •     ۵ عدد تخم مرغ
  •     ۱ پیمانه آرد
  •     ۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)
  •     ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
  •     ۸ عدد نودل لازانیا
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۲ پیمانه پنیر پارمسان
  •     روغن گیاهی
  •     ریحان
 
 
طرز تهیه:
۱-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
۲-سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
 
۳-آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
 
۴-روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
 
۵-در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.
۶-در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.
۷-نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.
 
۸-روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.
 
۹- همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.
۱۰- روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.
 
۱۱- روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.
وب‌سایت روزیاتو

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
majid68
دسترسی سریع به انجمن ها