زندگی آنلاین
زمان مورد نیاز برای تهیه: 2 ساعت
مواد لازم برای 2-3 عدد
پودر كیك وانیلی 500 گرم
كرم كرهای 1 واحد
رنگ صورتی، پرتقالی و زرد خوراكی به میزان لازم
پودر نارگیل 40 گرم (یكدوم پیمانه)
شكر رنگی به میزان لازم
مارشمالوی صورتی 2 عدد
شكلات شیری به میزان لازم
روبان باریك به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه 1 واحد كرم كرهای
كره نرم 125 گرم
پودر شكر 240 گرم (یك و یكدوم پیمانه)
شیر 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه كیك موشی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. 18 قالب مافین كوچك را با كپسول – كاغذهای مخصوص مافین- بپوشانید. یك قالب لوف- قالب مستطیل با دیواره بلند- انتخاب كنید، آن را نیز چرب كنید و كنار بگذارید. اكنون پودر كیك را با توجه به دستور مندرج بر روی بسته آن آماده كنید.
از مایه كیك درون قالبهای مافین بریزید، طوریكه دو سوم حجم قالبها از مایه پر شود. باقیمانده مایه كیك را در قالب لوف بریزید و همه قالبها را در فر قرار دهید تا مافین و كیك بپزد و روی آنها طلائی رنگ شود. صبر كنید تا كیكها خنك شود. اكنون نیمی از كرم كرهای را 3 قسمت كنید و هر قسمت را با یكی از رنگهای پیشنهادی مخلوط كنید.
باقی كرم را ساده نگه دارید. به كمك یك چاقوی ارّهای نیمی از كیك مستطیل را به شكل بیضی برش دهید تا بدن موش شكل گیرد و باقیمانده كیك را نیز به شكل دایره برای سر موش برش بزنید. بدن و سر موش را با كرم كرهای ساده بپوشانید و پودر نارگیل بپاشید. روی مافینها را با كرم كرهایهای رنگی بپوشانید و شكر رنگی بپاشید. حالا مانند تصویر كیك را كامل كنید و روی صفحه مورد نظر با كمك كرم كرهای ساده محكم كنید.
روش تهیه كرم كرهای: كره را در ظرفی با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ شود. اكنون شكر و شیر را به صورت یك در میان به كره بیفزائید و مرتب هم بزنید تا كرم یكدستی حاصل شود.