پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
یک شنبه 10 مرداد 1395 2:10 PM
صورتک خندان
آرد: 300 گرم
آرد برنج: 2 قاشق سوپخوری
كره: 200 گرم
پودر شكر: 60 گرم
رنده شكلات: به میزان لازم
پاستیل: به میزان لازم
رنده پوست لیمو: یك قاشق چایخوری
آبلیموی تازه: 2 قاشق سوپخوری
آیسینگ:
پودر شكر: 160 گرم
آبلیموی تازه: 2 قاشق سوپخوری
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آرد، آرد برنج، شكر و كره را داخل غذاساز ریخته و به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا مواد به صورت خرده نان درآیند. دستگاه را خاموش كرده و آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه كنید. مجددا به مدت 20 ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خمیر درآید. خمیر را از ظرف جدا كرده و روی سطح آردپاشی شده كمی ورز دهید. خمیر را به قطر 6 تا 7 میلیمتر با وردنه باز كنید و با كاتر گرد قالب بزنید و در سینی فر قرار داده سپس به مدت 25 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنك شدن شیرینیها را به شكل برگردان درون آیسینگ آماده بزنید و از رنده شكلات برای موی صورتك و از پاستیل برای لبهای صورتك استفاده كنید. روش تهیه آیسینگ: پودر شكر و آبلیموی تازه را با هم مخلوط كنید هم بزنید تا آبلیمو درون پودر شكر حل شود. آیسینگ آماده برای مصرف است؛ دقت كنید آیسینگ را باید لحظه مصرف آماده كرد.