0

نودل و انبه تند همه چیز در این سالاد پیدا میشه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نودل و انبه تند همه چیز در این سالاد پیدا میشه
یک شنبه 19 اردیبهشت 1395  9:08 AM

وب‌سایت آوای سلامتی: این سالاد نودل و انبه تند و خوش طعم ترکیبی از میوه با سس بادام زمینی, فلفل دلمه ای و فلفل چیلی است. در این سالاد همه چیز از میوه و سبزیجات پیدا می شود.

مواد لازم :

 

  •  نودل تخم مرغی : 250 گرمی
  • روغن بادام زمینی : 2 قاشق غذاخوری
  •  پیاز شالوت نگینی خرد شده : 4 عدد
  •  سیر کوبیده شده : 2 حبه
  •  فلفل چیلی قرمز دانه گرفته و حلقه شده : 1 عدد
  •  فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و حلقه شده : 1 عدد
  •  فلفل دلمه ای سبز دانه گرفته و حلقه شده : 1 عدد
  •  انبه رسیده نوارهای باریک خرد شده : 1 عدد
  •  بادام زمینی شور خرد شده : 25 گرم



مواد لازم جهت تهیه سس :

  • کره بادام زمینی : 4 قاشق غذاخوری
  • شیر نارگیل : 100 میلی لیتر
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد نودل و انبه
 

طرز تهیه:

1. نودل های تخم مرغی را در ظرف یا کاسه بزرگی بریزید. به مقدار کافی آب جوش روی رشته ها بریزید تا روی آن ها را بگیرد و به مدت 10 دقیقه بگذارید کنار بمانند و خیس بخورند.

2. روغن بادام زمینی را درون یک وک از قبل گرم شده یا یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید.

3. پیاز شالوت, سیر کوبیده, فلفل چیلی و فلفل دلمه ای های حلقه شده را داخل ماهیتابه یا وک ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و هم بزنید.

4. نودل ها را در آبکش بریزید تا آب آن ها گرفته شود. رشته های آبکش شده و برش های انبه را به مواد داخل ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید.

5. سالاد نودل و انبه را در دیس مخصوص پذیرایی بریزید و بادام زمینی خرد شده را روی آن بپاشید.

6. جهت تهیه سس, کره بادام زمینی, شیر نارگیل و رب گوجه را خوب با هم مخلوط نموده, سپس با قاشق روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

در صورت تمایل, می توانید سس بادام زمینی را قبل از ریختن روی سالاد نودل و انبه, گرم نمایید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها