نودل و انبه تند همه چیز در این سالاد پیدا میشه
یک شنبه 19 اردیبهشت 1395 9:08 AM
وبسایت آوای سلامتی: این سالاد نودل و انبه تند و خوش طعم ترکیبی از میوه با سس بادام زمینی, فلفل دلمه ای و فلفل چیلی است. در این سالاد همه چیز از میوه و سبزیجات پیدا می شود.
مواد لازم :
مواد لازم جهت تهیه سس :
طرز تهیه:
1. نودل های تخم مرغی را در ظرف یا کاسه بزرگی بریزید. به مقدار کافی آب جوش روی رشته ها بریزید تا روی آن ها را بگیرد و به مدت 10 دقیقه بگذارید کنار بمانند و خیس بخورند.
2. روغن بادام زمینی را درون یک وک از قبل گرم شده یا یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید.
3. پیاز شالوت, سیر کوبیده, فلفل چیلی و فلفل دلمه ای های حلقه شده را داخل ماهیتابه یا وک ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
4. نودل ها را در آبکش بریزید تا آب آن ها گرفته شود. رشته های آبکش شده و برش های انبه را به مواد داخل ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید.
5. سالاد نودل و انبه را در دیس مخصوص پذیرایی بریزید و بادام زمینی خرد شده را روی آن بپاشید.
6. جهت تهیه سس, کره بادام زمینی, شیر نارگیل و رب گوجه را خوب با هم مخلوط نموده, سپس با قاشق روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید.
توصیه سرآشپز:
در صورت تمایل, می توانید سس بادام زمینی را قبل از ریختن روی سالاد نودل و انبه, گرم نمایید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست