رب آلو سیاه
جمعه 17 اردیبهشت 1395 8:29 PM
رب آلو سیاه
مواد لازم:
آلو
آب
نمک
طرز پخت:
آلوهای من خیلی نرم شده بود و خیلی راحت پوستشون در اومد و هسته هاشو هم جدا کردم ..اینقدر نرم بود که احتیاج به آب هم نداشت و همونجوری گذاشتم روی حرارت...اما اگه آلوهاتون سفته پوستش رو بکنین و با کمی آب روی حرارت بذارین .. حرارتش رو اول کمی بالا بذارین و کف روش رو بگیرین و بعد ملایم کنین حرارت رو و اجازه بدین کاملا نرم و پوره بشه.. توی صافی بریزین و هسته ها رو جدا کنین و دوباره برگردونین به دیگ..هم بزنین تا ته نگیره...
نمک هم کمی بهش می زنیم و همچنان هم می زنیم .. اصلا نباید آب داشته باشه تا کپک نزنه...
مقدار آلوی من زیاد نبود و این مقدار رب رو به من داد که مطمئنا خیلی هم زود مصرف میشه
اما اگه زیاد درست می کنین حتما حتما آب نداشته باشه اصلا که بعدا کپک نزنه..در عین حال ته نگیره
این رب واسه خوراک مرغ و مزه دار کردنش محشره .. همینجوری خالی خالی هم کلی به به!!