شي قارچ
مواد لازم:
فلفل دلمه اي قرمز رنگ يك عدد
بادمجان يك عدد
قارچ 300گرم
سير 3حبه
فلفل سياه دانه اي 1ق چ
سركه سفيد يك و نيم پيمانه
نمك 1/2 ق چ
طرز تهيه:
فلفل دلمه اي را كباب كرده پوست و تخمش را بگيريد و خرد كنيد.بادمجان را پوست گرفته،نگيني خرد كرده با نمك،آب و 2 ق سركه بجوشانيد و در آبكش ريخته تا آبش برود و كمي هم با پشت قاشق فشار داده تا كاملا آبش برود.و كمي هم با پشت قاشق فشار داده تا كاملا آبش برود.
قارچ را خرد كرده و با سركه 5 ق س و كمي نمك روي حرارت گذاشته تا جوش بيايد بعد از دو دقيقه جوشيدن آبكش كنيد.
درون ظرفي بادمجان،قارچ،فلفل دلمه اي،سير و فلفل سياه را با هم مخلوط كرده نمك و سركه را به اندازه بريزيد و در شيشه در بسته ريخته و بعد از دو روز قابل مصرف مي باشد.