8 درصد جمعيت سقز عضو كتابخانه هستند
شنبه 11 دی 1389 11:21 AM
خبرگزاري فارس: معاون فرماندار شهرستان سقز گفت: در حال حاضر هشت درصد جمعيت اين شهرستان عضو كتابخانههاي عمومي هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، اسماعيل رستم پور صبح امروز در جلسه رؤساي دبيرخانه انجمنهاي شهرستانهاي استان در سقز اظهار داشت: كتابخانههاي عمومي نقش مهمي در توسعه فرهنگي جامعه ايفا ميكنند.
وي در ادامه افزود: خوشبختانه كتابخانههاي عمومي شهرستان سقز عملكرد مثبتي داشته و در ترويج و نهادينه كردن فرهنگ كتابخواني در اين شهرستان بسيار موثر عمل كردهاند.
معاون فرماندار سقز در ادامه با تاكيد بر لزوم حمايت از كتابخانهها، گفت: كتابخانههاي عمومي از عوامل مهم توسعه فرهنگي در جامعه به شمار ميآيند كه با توسعه و افزايش تعداد آنها موجبات تحقق اين امر مهم فراهم خواهد شد.
رستمپور راهاندازي و توسعه كتابخانههاي عمومي را اقدامي ارزشمند دانست و افزود: در زمينه ايجاد كتابخانههاي مشاركتي در سطح شهرستان، حمايتهاي لازم صورت ميگيرد.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان سقز نيز با اشاره به تعامل مثبت اين اداره با كتابخانههاي عمومي، اضافه كرد: همكاري و تعامل مناسبت اين دو مجموعه ميتواند در ارتقا فرهنگ جامعه بسيار اثرگذار باشد.
هيوا حاجيمحمدي تصريح كرد: شهرستان سقز داراي 10 كتابخانه نهادي و مشاركتي است و نزديك به هشت درصد مردم اين شهرستان عضو كتابخانهها هستند.
وي با تاكيد بر لزوم تشويق دانشآموزان به مطالعه و كتابخواني، بيان داشت: ارتقا سطح فرهنگي هر جامعه با افزايش سرانه مطالعه و نهادينه كردن فرهنگ كتابخواني امكانپذير است.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان سقز اظهار داشت: كتابخانههاي عمومي بسترهاي لازم را براي مطالعه عموم فراهم ميسازد تا سطح فرهنگي جامعه در زمينههاي مختلف ارتقا يابد.
حاجيمحمدي در پايان بر نقش كتابداران در ارتقاي فرهنگ عمومي جامعه تاكيد كرد و افزود: كتابدار نقشهاي بسيار زيادي در جامعه بر عهده دارد كه تهيه اطلاعات و منابع روزآمد و خدمترساني به تمام افراد جامعه و تهيه اطلاعات مورد نياز از مهمترين وظايف آنهاست.