من ترشی پیاز رو به این ترتیب درست میکنم:
_۲ کیلو پیاز
_ ۳ حبه سیر
_ گلپر و تخم گشنیز به میزانِ سلیقه
_ نمک
_ نعئاع خشک
ابتدا چند ساعت پیازها و سیرها رو در آبِ سرد ریختم تا پوستشان راحت در بیاد، بعد یه عینکِ شنا به چشمم زدم و پیازها رو پوست گرفتم.....
بعد پیازها رو شستم و کاملا خشک کردم، و سیرها رو له کردم، در ظرف مورد نظر ابتدا پیاز و بعد مخلوط سیر نعئاع ، تخم گشنیز پودر شده و گلپر آسیاب شده ریختم و باز یک ردیف پیاز و به همین ترتیب
من که خیلی دوست دارم ترشی پیاز رو و معمولاً یک هفته نشده میرم سر وقتش
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی