رب گوجه سبز
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395 7:08 PM
رب گوجه سبز
این رب رو امروز مامانم درست کرد، اونم به خاطر این که یه نفر برامون از یه جائی آلوی وحشی آورد و مونده بود رو دستمون، مامان عزیز بنده ها زحمت کشیدن و تبدیل به ربش کردن که بسیار ترش میباشد
شما میتونید برای درست کردن این رب از گوجه سبز هم استفاده کنید چون آلوی وحشی و گوجه سبز هر 2 یک مزه رو دارن، فقط اندازه آلو وحشی کوچولوتر میباشد!!!!!!
روش تهیه این رب دقیقا مثل درست کردن لواشک میمونه، به این صورت که گوجه سبزها رو برمیدارید و میشورید، تو یه قابلمه میریزید و میذارید روی گاز با شعله کم تا کم کم خودشون پخته و آب بشن، انقدر میذارید بمونه تا گوشت گوجه ها از هسته اش جدا بشه، میتونید یه کمی هم نمک به ربتون اضافه کنید، وقتی خوب پخت، داخل یه آبکش میریزید و هسته ها رو جدا میکنید، حتما حتما آخرش رو باید چنگ بزنید، یعنی باید گوجه ها رو با دست به کف سبد بکشید تا قشنگ گوشتش جدا بشه، حالا هسته ها رو بریزید دور و رب مونده رو بذارید روی شعله تا غلظت پیدا کنه (باید هم بزنید تا ته نگیره) وقتی غلیظ شد زیرش رو خاموش کنید و بذارید خنک بشه و داخل ظرفتون بریزید و بذارید تو یخچال، از این رب هم برای انواع غذاها مثل دلمه، قرمه سبزی، خورشت بادمجان و غذاهائی که به ترشی احتیاج دارن استفاده میشه.......