این هم یه مدل دیگه
فلفل ها رو بعد از شستن تو اب و نمک میجوشونیم تا هم نرم بشن و اگه خیلی تند باشن...............شیرین بشن
بعد تو ابکش میریزیم تا ابش گرفته بشه...............بعد از خنک شده اون رو توشیشه میریزیم..................و لابلاش سیر و سبزی معطر(من یه کوچلو ترخون و مرزه گذاشتم).................شیشه که پر شد....................رب گوجه و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم تا سس غلیظی بشه..................میذاریم رو حرارت تا بجوش بباد و به میزان لازم نمک اضافه میکنیم بعد سس داغ رو روی فلفل ها میریزیم(میتونید به جای رب گوجه از رب الوچه یا انار یا تمر هندی استفاده هم کنید اونجوری هم خوشمزه میشه)
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی