سالاد بادام و پنیر تنوع زیادی دارد و از انواع سبزیجات مورد علاقه خود می توانید در آن استفاده نمایید .
مدت زمــان طـــــــبخ : 20 دقیقه مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 72 کالری
چربی برای یک نفر : 6.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 2.20 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 0.70 گرم
مواد لازم جهت تهیه سالاد بادام و پنیر :
1. کاهوی خرد شده : 1 لیوان 2. انواع جوانه تازه : 1 لیوان 3. پنیر خرد شده : 1/3 لیوان 4. بادام بو داده شده و خرد شده : 3 قاشق غذاخوری 5. روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری 6. سرکه سفید : 3 قاشق غذاخوری 7. سس با پودر خردل : 1 قاشق چای خوری 8. نمک : به میزان لازم 9. فلفل : به میزان لازم 10. شکر : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد بادام و پنیر :
1. سبزیجات را به اندازه های دلخواه خرد نموده و در یک کاسه ریخته و سپس پنیرها را به قطعات 2/5 سانتی متری درآورده و به سبزیجات اضافه نمایید .
2. روغن زیتون را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اضافه نمودن قطعات بادام , آن ها را به مدت 2 دقیقه تفت دهید و بلافاصله حرارت را خاموش نمایید .
3. جهت تهیه سس سالاد بادام و پنیر در یک ظرف کوچک مواد سس یعنی سرکه , خردل , نمک , فلفل و شکر را بریزید و با همزن دستی حسابی هم بزنید و آن را بر روی سبزیجات بریزید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد بادام و پنیر :
پس از اضافه نمودن بادام تفت داده شده آن ها را می توانید به مدت چندین ساعت در یخچال در ظرف در بسته نگهداری نمایید . علاوه بر بادام می توانید از دیگر مغزها در سالاد بادام و پنیر استفاده نمایید . مغزها منبع غنی چربی های سالم و همچنین ویتامین E هستند . این سالاد می تواند تامین کننده فیبر روزانه شما باشد البته به شرطی که یک بشقاب کامل از آن را میل نمایید و از سبزیجات در آن استفاده نمایید . در صورت تمایل از حضور میوه ها در سالاد بادام و پنیر می توانید کمک بگیرید و طعم آن را متنوع نمایید .