اسپاگتی با ماهی سالمون دودی یک غذای رسمی است که با پخت سریع و طعم فوق العاده اش مهمان های شما را مبهوت و شگفت زده می نماید .
مدت زمــان طـــــــبخ : 15 دقیقه مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 237 کالری
چربی برای یک نفر : 12.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 6.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 21.50 گرم
مواد لازم جهت تهیه اسپاگتی با ماهی سالمون دودی :
1. اسپاگتی خشک تهیه شده از آرد سبوس دار : 450 گرم 2. روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری 3. خامه پرچرب : 300 میلی لیتر 4. آب انگور : 150 میلی لیتر 5. ماهی آزاد دودی : 125 گرم 6. فلفل قرمز : مقداری 7. فلفل سیاه : مقداری 8. گشنیز یا جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری 9. پنیر فتا بدون آب و با دست ریز شده : 90 گرم 10. برگ های ریز و تازه گشنیز یا جعفری جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه اسپاگتی با ماهی سالمون دودی :
1. یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را به جوش بیاورید . اسپاگتی را به همراه یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون به آب اضافه نموده و آن ها را بپزید تا نرم شوند ولی له نشده و زیر دندان بیایند . آن ها را آبکش نموده و به قابلمه برگردانید و باقی مانده روغن زیتون را روی آن ها بپاشید . درب قابلمه را ببندید و تکان دهید , سپس آن را کنار گذاشته و گرم نگه دارید .
2. خامه را داخل یک قابلمه کوچک , داغ نمایید اما اجازه ندهید بجوشد . آب انگور را داخل یک قابلمه کوچک دیگر ریخته و داغ نمایید . سپس هر دو قابلمه را از روی حرارت برداشته و محتویات هر دو را با هم مخلوط نمایید .
3. ماهی های دودی را خلال نمایید و داخل مخلوط خامه بریزید . مقداری فلفل سیاه و قرمز به عنوان چاشنی به آن اضافه نموده به فاصله کمی قبل از سرو , برگ های تازه جعفری یا گشنیز خرد شده را نیز به آن افزوده و هم بزنید .
4. اسپاگتی را داخل یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته , روی آن سس بریزید و با استفاده از 2 چنگال بزرگ آن ها را هم بزنید . سپس پنیر فتا را که با دست ریز شده , روی آن پخش نموده و با برگ های گشنیز یا جعفری تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه اسپاگتی با ماهی سالمون دودی :
اسپاگتی با ماهی سالمون دودی را همراه سالاد کاهو با سس لیمو ترش سرو نمایید .