0

اسپاگتی با ماهی سالمون دودی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

اسپاگتی با ماهی سالمون دودی
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395  4:23 PM

 


اسپاگتی با ماهی سالمون دودی

طرز تهیه اسپاگتی با ماهی سالمون دودی




مدت زمــان طـــــــبخ : 15 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی

کالری برای یک نفر : 237 کالری
چربی برای یک نفر : 12.20 گرم
پروتئین برای یک نفر : 6.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 21.50 گرم
 

مواد لازم جهت تهیه اسپاگتی با ماهی سالمون دودی :

1. اسپاگتی خشک تهیه شده از آرد سبوس دار : 450 گرم
2. روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
3. خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
4. آب انگور : 150 میلی لیتر
5. ماهی آزاد دودی : 125 گرم
6. فلفل قرمز : مقداری
7. فلفل سیاه : مقداری
8. گشنیز یا جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
9. پنیر فتا بدون آب و با دست ریز شده : 90 گرم
10. برگ های ریز و تازه گشنیز یا جعفری جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه اسپاگتی با ماهی سالمون دودی :


 

توصیه سرآشپز جهت تهیه اسپاگتی با ماهی سالمون دودی :

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها