خوراک اسفناج و نخود سبز نوعی غذای پر حجم است که باید همراه یک وعده اصلی سبک سرو گردد . نخود سبزها در خوراک اسفناج و نخود سبز نصف و به اصطلاح دو لپه شده اند .
مدت زمــان طـــــــبخ : 45 دقیقه مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 89 کالری
چربی برای یک نفر : 4.00 گرم
پروتئین برای یک نفر : 5.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 8.70 گرم
مواد لازم جهت تهیه خوراک اسفناج و نخود سبز :
1. نخود فرنگی دو لپه شده : 225 گرم 2. اسفناج : 900 گرم 3. روغن نباتی : 4 قاشق غذاخوری 4. پیاز نصف شده و خلال شده : 1 عدد 5. ریشه زنجبیل تازه رنده شده : 1 قاشق چای خوری 6. پودر زیره سبز : 1 قاشق چای خوری 7. پودر فلفل چیلی : نصف قاشق چای خوری 8. پودر تخم گشنیز : نصف قاشق چای خوری 9. سیر له شده : 2 حبه 10. عصاره سبزیجات : 300 میلی لیتر 11. نمک : به میزان لازم 12. فلفل : به میزان لازم 13. برگ گشنیز تازه جهت تزیین : مقداری 14. لیمو ترش برش داده شده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه خوراک اسفناج و نخود سبز :
1. نخود ها را زیر آب سرد بشویید . آن ها را داخل یک کاسه ریخته و به مدت 2 ساعت در آب سرد خیس دهید . سپس نخود ها را خوب آبکش نمایید .
2. در همین فاصله , اسفناج ها را به مدت 5 دقیقه در یک قابلمه بزرگ بپزید تا کمی نرم شوند . آن ها را آبکش نموده و درشت خرد نمایید .
3. روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده و پیاز , ادویه ها و سیر را اضافه نمایید . به مدت 2 تا 3 دقیقه مواد را به آرامی تفت دهید و خوب هم بزنید .
4. نخود سبزهای دو نیم شده و اسفناج را داخل عصاره سبزیجات بریزید و خوب هم بزنید . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 10 تا 15 دقیقه به آرامی بجوشند , نخودها خوب بپزند و آب غذا تبخیر شود . نمک و فلفل بزنید . غذا را با چند برگ گشنیز و برش های لیمو تزیین نموده و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه خوراک اسفناج و نخود سبز :
اگر شما وقت کافی جهت خیس دادن نخود ندارید , کنسرو عدس آبکش شده می تواند جانشین مناسبی به جای آن باشد .