جمعه کم کالری، با خوراک سبزیجات تند
جمعه 10 اردیبهشت 1395 5:29 PM
وبسایت دکتر کرمانی: دستور پختی که امروز آموزش آن را برایتان می گذاریم فوق العاده کم کالری و البته سرشار از مواد مغذی است. میتوانید به انتخاب خودتان سبزیجات را کم یا زیاد و حتی تغییر دهید. همچنین بنا به سلیقه خودتان می توانید انواع لوبیا را نیز به کار ببرید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1- سه مورد اول در لیست مواد لازم را در یک ماهی تابه نچسب بزرگ که با روغن گیاهی چرب شده است روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت 10 دقیقه سرخ کنید، قرچ و کدوها را اضافه کنید، 3 دقیقه دیگر سرخ کنید. پودر فلفل، ریحان خشک و فلفل سیاه را اضافه کنید، و پنج دقیقه دیگر بپزید.
2- سس گوجه و آب گوجه فرنگی را با هم در زودپز ترکیب کنید و خوب بهم بزنید. گوجه فرنگی هایی که مکعبی برش داده اید را به همراه لوبیاها، ذرت و میکس هویج ( که ابتدا درست کردید ) به زودپز اضافه کنید. درپوش را بگذارید و به مدت 8 ساعت روی حرارت پایین بپزیدش.
نکته:
اگر این غذا را خوب بسته بندی کنید و در فریزر ذخیره نمایید می توانید تا بیش از 2 ماه آن را استفاده کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 15 وعده ارائه شده، هر وعده شامل یک و یک دوم فنجان می باشد. اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست