0

«سالاد فلفل و قارچ» کنار گوشت کبابی

 
amirmoohamad
amirmoohamad
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اسفند 1394 
تعداد پست ها : 148
محل سکونت : یزد

«سالاد فلفل و قارچ» کنار گوشت کبابی
دوشنبه 6 اردیبهشت 1395  11:29 AM

سالاد فلفل و قارچ یک ترکیب خوب در کنار گوشت قرمز کبابی شده بوده که به دلیل سبک بودن برای وعده شام نیز بسیار مناسب است.

مواد لازم:

  • فلفل دلمه ای قرمز تخمه گرفته شده : 1 عدد
  • فلفل دلمه ای سبز تخمه گرفته شده : 1 عدد
  • قارچ : 450 گرم
  • پیاز قرمز خرد شده : 1 عدد
  • برگ جعفری یا ریحان جهت تزیین : مقداری
  • سیر : 1 حبه
  • زیتون سیاه : 100 گرم
  • جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی تازه : 2 قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی تازه : نصف لیوان
  • فلفل سیاه : مقداری

طرز تهیه :

1. فلفل دلمه ای ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و در گریل یا فر قرار دهید تا روی پوست آن ها کبابی شود .

2.
سپس پوست آن ها را بگیرید و خرد نمایید . آن ها را در یک ظرف بریزید و با قارچ و پیاز خرد شده و زیتون ها مخلوط نمایید .

3.
سپس سس تهیه شده از گوجه فرنگی تازه که خنک شده است را به همراه سیر خرد یا رنده و سبزیجات ذکر شده و فلفل سیاه مخلوط نمایید .

4.
سس نهایی را روی سبزیجات بریزید و روی ظرف را به مدت 30 دقیقه سلفون بکشید و در یخچال نگهداری نمایید تا کاملا مواد به خورد هم بروند . در نهایت سالاد فلفل و قارچ را با سبزیجات تازه تزیین نموده و میل نمایید .

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها