نامگذارى ٢٣ سال گذشته
دوشنبه 30 فروردین 1395 12:32 PM
نامگذارى ٢٣ سال گذشته
يادداشت : سيدناصر حسينى پور
طى ٢٣ سال گذشته، كدام نهاد، اتاق فكر و مراكز تحقيقاتى و پژوهشى توانسته است در توليد گفتمان و تعيين راهبرد سالانه جهت پيشرفت كشور در تمامى ابعاد اقتصادى، سياسى، فرهنگى و ... بر اساس مشكلات و اولويت هاى اصلى كشور نقش ايفاد كند. بخش عظيمى از اين مفاهيم و راهبردها در ايام نوروز، در عيد هر سال تحت عنوان نامگذارى سال، توسط رهبر معظم انقلاب توليد، و در طول سال مرتب تكرار و تبيين و تبديل به يك گفتمان مى شود.
اگر دلسوزان، نخبگان و مسئولان حاكميتى به دنبال نسخه حل مشكلات اين مُلك و ملت هستند، جامع ترين و كامل ترين و حقيقتأ كليد حل مشكلات اين ملت، همين نام گذارى سال هاست،
با تأمل و دقت به نام گذارى اين سال ها مى توان بِه اين نتيجه رسيد كه ناكامى ها و پسرفت ها، در عدم توجه به آن و موفقيت ها و پيشرفت ها نيز در توجه و عمل به آنهاست.
زمانى كه در بخش نانو، و صنايع دفاعى و موشكى و بحث هسته اى ، انقلابى و متعهدانه عمل كرديم، موفق بوديم، و در بخش هايى كه با نگاه انقلابى و مديريت جهادى عمل نكرديم ، عقب مانديم.
مرورى به نام گذارى سال هاى گذشته:
سال ٧٢ عدالت اجتماعی ،
سال ٧٣ وجدان کارى و انضباط اجتماعی،
سال ٧٤ انضباط اقتصادى و مالى،
سال ٧٥ مبارزه با اسراف و زیادهروی،
سال ٧٦ سعی درکنار گذاشتن اسراف،
سال ٧٧ صرفه جویی،
سال ٧٨ امام خمینى قدسّ سرّه،
سال ٧٩ امیرالمؤمنین (ع)،
سال ٨٠ اقتدارملی واشتغال آفرینی،
سال ٨١ عزّت وافتخار حسینى،
سال ٨٢ نهضت خدمترسانی به مردم،
سال ٨٣ پاسخگویى سه قوه به ملت،
سال ٨٤ همبستگى ملى و مشارکت عمومى،
سال ٨٥ پیامبر اعظم،
سال ٨٦ اتحاد ملى و انسجام اسلامى،
سال ٨٧ نوآوری و شکوفایی اقتصادى،
سال ٨٨ اصلاح الگوی مصرف،
سال ٨٩ همت مضاعف و کار مضاعف،
سال ٩٠ جهاد اقتصادی،
سال ٩١ تولید ملى، حمایت از کار و سرمایه ایرانى،
سال ٩٢ حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی،
سال ٩٣ اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی،
سال ٩٤ دولت و ملّت، همدلی و همزبانی.
و نهايتاً سال ٩٥ سال اقتصاد مقاومتى اقدام و عمل.
اگر اين شعارها در عمل كه نه در شعار، برنامه كارى و عملى دولت و ملت در آن سال و در سال هاى بعدى باشد، و همه تمرين كنيم براى رسيدن به جامعه اى مطلوب با اقتصادى مقاوم، مراكز تحقيقاتى و پژوهشى نيازى نيست كه به دنبال راهبرد و راهكار حل مشكلات جامعه باشند. همه اين شعارها نسخه نجات و رمز پيشرفت ملت ايران است.
طى اين همه سال رهبر معظم انقلاب خود بيشتر از ديگران دغدغه حل مشكلات اقتصادى مردم را داشته اند؛ از سال ٧٢ تا سال ٩٥ از ٢٣ سالى كه معظم له شعار هر سال را اولويت آن سال اعلام كرده اند، شعار ١٧ سال از اين ٢٣ سال، حول محور اقتصاد بوده است، اين يعنى اينكه حل مشكلات اقتصادى طى ٢٣ سال گذشته يكى از دغدغه هاى اصلى رهبر معظم انقلاب بوده است.
حالا با شعار سال ٩٥ و دعوت رهبر انقلاب به عمل گرايى و ميدانى شدن آنچه روى كاغذ آمده است، با مردود دانستن سياست و راهبرد گفتار درمانى و نگاه به بيرون، مسئولين و مردم را به حل مشكلات اقتصادى جامعه با اتكاء به توانايى ها و ظرفيت ها و پتانسيل هاى درونى كشور، در چارچوب اقتصاد مقاومتى دعوت مى نمايد. كه ديگر زمان شعار و حرف به اتمام رسيده است و مردم دنبال عمل گرايى هستند، نه شعارگرايى.
و نكته آخر اينكه: اين نامگذارى ها كه بهترين راهبرد حل مشكلات جامعه است، امروزه بايد يكى از مطالبات اصلى جنبش دانشجويى از مسئولان نظام باشد.
منبع: کانال تلگرام سیدناصر حسینی پور https://telegram.me/Payikejamand
__________________________________________________
__________________________________________________