0

تشريح آخرين وضعيت واحدهاي توليد شن و ماسه در گلستان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تشريح آخرين وضعيت واحدهاي توليد شن و ماسه در گلستان
جمعه 10 دی 1389  4:24 PM

89/10/10 - 15:20
شماره:8910100187
 
نسخه چاپي ارسال به دوستان
از سوي مدير‌كل دفتر فني استانداري گلستان انجام شد؛
 

خبرگزاري فارس: مدير‌كل دفتر فني استانداري گلستان آخرين وضعيت معادن و واحدهاي توليد و دانه‌بندي شن و ماسه در اين استان را تشريح كرد.


 

عليرضا عباس‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان، با بيان اينكه ناچار به تهيه شن و ماسه با كيفيت در استان هستيم، اظهار داشت: يكي از ضروريات اتمام به موقع و با كيفيت پروژه‌هاي عمراني، تامين مصالح كه بخش عمده‌اي آن را شن و ماسه تشكيل مي‌دهد، است.
وي با اشاره به راه‌هاي تهيه شن و ماسه در استان تصريح كرد: تهيه شن و ماسه از طريق معادن كوهي و برداشت از زمين‌هاي سنگي استان قابل تامين است.
مدير‌كل دفتر فني استانداري گلستان گفت: مهم‌ترين دغدغه در خصوص مصالح پروژه‌هاي عمراني تامين مصالح مرغوب و استاندارد است.
عباس‌زاده با بيان اينكه مصالح خوب در كيفيت پروژه‌ها اثر مثبت دارد، خاطرنشان كرد: در كنار اصل تامين مصالح توجه به استانداردسازي آن بسيار حائز اهميت است.
وي در خصوص تخريب اراضي كشاورزي به بهانه برداشت مصالح ساختماني اظهار داشت: با هرگونه برداشت غيرمجاز و تخريب اراضي كشاورزي برخورد جدي مي‌شود.
مديركل دفتر فني استانداري گلستان با اشاره به نحوه مجوز در زمين‌هاي غيركشاورزي گفت: زمين‌هاي غيركشاورزي كه داراي مصالح سنگي مناسب هستند بر اساس كارشناسي دقيق مجوز داده مي‌شود كه از ويژگي‌هاي اين زمين‌هاي قابليت تامين مصالح و از نظر كشاورزان داراي مرغوب نيستند.
عباس‌زاده تاكيد كرد: هرگونه برداشت بدون مجوز از زمين‌هاي كشاورزي غيرقانوني است و در صورت گزارش برخورد سختي مي‌شود.
وي ادامه داد: با توجه به حجم بالاي پروژه‌هاي عمراني در استان نياز به تهيه مصالح ساختماني خوب روز به ‌روز بيشتر شده است.
مديركل دفتر فني استانداري گلستان با بيان اينكه بيشتر تلاش ما اين است كه به سمت معادن كوهي برويم، گفت: تعدادي معادن كوهي با هماهنگي محيط زيست، منابع طبيعي و دفتر فني استانداري شناسايي شده و آماده واگذاري است.
عباس‌زاده افزود: با استفاده از معادن كوهي بخش عمده‌اي از نگراني تخريب اراضي كشاورزي برطرف مي‌شود.
وي اضافه كرد: تمام مصالح برداشت شده شن و ماسه از زمين‌هاي غيركشاورزي بايد در واحدهاي توليدي تبديل به مصالح پروژه عمراني شود.
عباس‌زاده خاطرنشان كرد: تاكيد ما اين است كه مصالح مرغوب و با استاندارد توليد شود و اين موضوع را با جديت پيگيري مي‌كنيم.
مديركل دفتر فني استانداري گلستان با بيان اينكه‌ 70 واحد توليد شن و ماسه در گلستان وجود دارد، تصريح كرد: اين تعداد تقريبا جوابگو نيازهاي استان هستند و در حال حاضر مشكل تامين مصالح نداريم.
وي ادامه داد: اكثر اين واحدها داراي پروانه بهره‌برداري از سازمان صنايع و معادن استان و گواهي استاندارد از موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي استان را دارند.
مديركل دفتر فني استانداري گلستان گفت: بر اساس مصوبه شوراي فني استان رسيدگي به وضعيت شن و ماسه و طبق قوانين جاري كشور همه واحدهاي توليد شن و ماسه استان ملزم به توليد مصالح استاندارد هستند.
به گفته عباس‌زاده با واحدهاي توليد شن و ماسه فاقد گواهي استاندارد در گلستان برخورد جدي مي‌شود.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها