0

طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری
سه شنبه 24 فروردین 1395  2:49 PM



تهیه میگو و مارچوبه سوخاری,درست کردن میگو و مارچوبه سوخاری

با نحوه پخت میگو و مارچوبه سوخاری آشنا شوید


مواد لازم برای میگو و مارچوبه سوخاری :

 روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده  ۱ عدد
 سیر له شده  ۴ حبه
سیب زمینی کوچک (به تکه های کوچک خرد شود) ۲۲۵ گرم
نمک مقدار کمی
فلفل سیاه مقدار کمی
آب نصف فنجان
* مارچوبه ۳۴۰ گرم
میگو ۴۵۰ گرم (۱۶ تا ۲۰ عدد)
خلال پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری


* مارچوبه (قسمت انتهایی آن را بریده و دور بریزید و باقی آن را خرد کنید)


طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری :
یک ماهیتابه گود برداشته و روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و برای دو تا سه دقیقه طبخ کنید. حالا سیر را نیز داخل ماهیتابه ریخته و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
 

میگو و مارچوبه سوخاری,پخت میگو و مارچوبه سوخاری

روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم کنید و پیاز و سپس سیر را در آن طبخ بدهید


سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. درب ظرف را گذاشته و ۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها بپزند.
 

نحوه درست کردن میگو و مارچوبه سوخاری, طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید و بگذارید بپزند


تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر کنید.
 

نحوه پخت میگو و مارچوبه سوخاری,مواد لازم برای میگو و مارچوبه سوخاری

تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر کنید


حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و درب آن را بگذارید تا زمانی که میگو بپزد (حدود سه تا چهار دقیقه). برای طعم دار شدن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
 

درست کردن میگو و مارچوبه سوخاری, نحوه درست کردن میگو و مارچوبه سوخاری

حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و بگذارید بپزند

 

پخت میگو و مارچوبه سوخاری,تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

بهتر است برای طعم دار شدن نمک و فلفل بیشتری به میگو و مارچوبه اضافه کنید

 

منبع : novinzi.com

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها