یه غذای ساده، گیاهی و خیلییییییی خوشمزه بلوچی...فکر کنین اینهمه ساله من تو این استان زندگی می کنم ولی خب از غذاهای خوشمزه بلوچی بی خبر بودم...چون بلوچ های چابهار و سراوان رو خب دسترسی به غذاهاشون نداشتم تا اینکه چند وقت پیش یه پیج خوشمزه توی اف بی پیدا کردیم که واقعا لذت بردم از دیدن غذاها و دستوراش...غذاهاشون بیشتر گرایش هندی و پاکستانی داره البته و همونطور پر ادویه هست
مواد لازم:
کنسرو نخود: 3 تا ( من خودم نخود پختم..چیزی حدود دو لیوان نخود خام)
پیاز: 2 تا درشت
گوجه: 3 تا متوسط
فلفل سبز تند (من نریختم)
تمر هندی
زیره سیاه
نمک، فلفل، زرچوبه
ادویه گراماسالا یا گرم مصالحه
طرز پخت:
نخودی که از شب قبل خیسونده بودم جدا گونه پختم....گوجه رو فیله می کنیم و نگینی خرد می کنیم...پیاز خرد شده رو توی روغن تفت می دیم.. پیاز که طلایی شد، همه ادویه ها رو ریختم و تفت دادم تا عطرشون بلند شه..البته من خیلی تند نکردم..بعد گوجه ها رو اضافه کردم و با نمک و فلفل خوب تفت دادم مواد رو
گوجه ها که نرم شدن نخودهای پخته رو ریختم .. اگه دوست دارین فلفل سبز تند رو هم خورد و همینجا اضافه کنین
تمبر هندی رو یه تیکه توی یه فنجون آب می ریزیم و خوب نرمش میکنیم با دست و بعد آب صاف شده ش رو می ریزیم توی غذامون
حرارت رو ملایم می کنیم تا مواد هم مزه بشن..این خوراک نباید آبدار باشه