یک خوراک بسیار خوشمزه از سبزیجات
هنر لیلای خوبم صاحب وبلاگ اشپزخونه کوچک من
مواد لازم:
پیاز:1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز :1 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد خورد شده
گوجه فرنگی میکس شده : 2 عدد
رب:1و نیم قاشق پر
کدو:1 عدد
هویج:2 عدد متوسط
کرفس:3 شاخه قسمت مغز کرفس
قارچ:خورد شده 1 پیمانه
ذرت:1 پیمانه
لوبیا قرمز پخته:1 لیوان پر
لوبیا مکزیکی:1 لیوان پخته
نمک و فلفل
پودر چیلی :1 قاشق چای خوری
پودر زیره: 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چای خوری
پیاز رو در مقدار خیلی کمی روغن مایع تفت بدید حدود 5 دقیقه نمک و فلفل بزنید
کرفس و هویج نگینی خورد شده رو اضافه کنید و تفت بدید در قابلمه رو بزارید و حرارت رو کم کنید تا اروم بپزه
وقتی کرفس و هویج نرم شد رب رو اضافه کنید تفت بدید زیره و پودر چیلی رو بریزید
لوبیا ها رو اضافه کنید کدو- فلفل و گوجه فرنگی خورد شده - ذرت - اب گوجه فرنگی رو هم اضافه کنید بزارید روی حرارت ملایم
بعد از 5 دقیقه قارچ رو اضافه کنید و در ظرف رو بزارید به مدت 20 دقیقه بپزه
موقع سرو روی چیلی سبزیجات خوشمزتون کمی پیازچه خورد شده همراه با پنیر چدار بریزید و با خامه ترش نوش جان کنید