0

آموزش پخت میرزا قاسمی با گردو

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

آموزش پخت میرزا قاسمی با گردو
دوشنبه 16 فروردین 1395  5:08 PM

مواد لازم برای میرزا قاسمی با گردو:
گوجه فرنگی= ۴۰۰ گرم
بادنجان= سه عدد
گردوي آسياب‌شده =يك پيمانه
كره= 100 گرم
سيرداغ =سه قاشق غذاخوري
زردچوبه، فلفل و نمك= به ميزان لازم
تخم‌مرغ= دو عدد
سير =دو حبه

آموزش پخت میرزا قاسمی با گردو

 

طرز تهيه میرزا قاسمی با گردو:
بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري‌ كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير مي‌گذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه مي‌كنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت مي‌دهيم و با ادويه‌ها به مواد بالا اضافه مي‌كنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگي‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده مي‌گذاريم.

آشپز آنلاین

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها