0

والکات:چيزهايي که از بکام آموختم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

جمعه 10 دی 1389  8:57 AM

وقتي ديويد بکام اينجا با ما تمرين مي کرد او روي ضربات ايستگاهيش تمرين مي کرد . اين براي من فوق العاده بود و ديدن ان مسائل زيادي به من ياد داد.

بازیکن سرعتی آرسنال تئو والکات از تاثیر زیادی دیوید بکام در حرفه ای شدنش صحبت می کند . دیوید بکام که به دلیل تعطیلی لیگ آمریکا دوره ای در آرسنال تمرین کرد توانسته تاثیر زیادی در بازی جوانان آرسنال بگذارد .
 تئو والکات در مصاحبه به روزنامه سان در این باره صحبت کرد : " اگر بتوانم بعد از تمرینات روی عبور کردن ها و همینطور تمام کنندگیم تمرین می کنم . به یاد دارم وقتی دیوید بکام اینجا با ما تمرین می کرد او روی ضربات ایستگاهیش تمرین می کرد . این برای من فوق العاده بود و دیدن ان مسائل زیادی به من یاد داد . مسائلی بود که روی آن کار کردم و امیدوارم بتواند ادامه پیدا کند چرا که من مدت زیادی از فصل را از دست داده بودم اما من هم اکنون نه گل زده ام و از بابت آن خوشحالم . "
به گزارش ارسنال دات آی ‌ار تئو از اینکه توانسته در پیروزی آرسنال برابر چلسی سهم داشته باشد خوشحال است : " این زیبا است که بتوان برابر تیم قهرمان پیروز شد . پیروزی بزرگی بود . بسیار بزرگ است که قسمتی از این پیروزی باشد . واقعا مثل رویا بود . می توانستید فضا را حس کنید و اینکه همه هواداران در چه وضعی بودند همینطور شرایط بازیکنان . اما نباید درباد نتیجه بازی چلسی قایم شویم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها