0

نانِ خوشمزه بادام و آلبالو مخصوص عصرانه

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نانِ خوشمزه بادام و آلبالو مخصوص عصرانه
سه شنبه 18 اسفند 1394  2:48 PM

 

نانِ خوشمزه بادام و آلبالو مخصوص عصرانه

 

نانِ خوشمزه بادام و آلبالو مخصوص عصرانه

 

در این مرحله روی خمیر نان را با برس آب می‌مالیم و ظرف را داخل کیسه نایلونی در بسته به مدت نیم‌ساعت در دمای محیطی گرم قرار می‌دهیم.

نان بادام و آلبالو

مواد لازم:

   آرد: 800 گرم

   بهبوددهنده: 5 گرم

   تخم‌مرغ: 2 عدد

   آب: 275میلی‌لیتر
   شکر: 90 گرم
   روغن مایع: 70 گرم
   ماست خامه‌ای: 130 گرم
   نمک: یک قاشق چای‌خوری
   خمیرترش: 20 گرم

   مواد لازم برای لایه شکلاتی:

   مربای آلبالو: یک شیشه
   پودر بادام: 70 گرم

مواد لازم برای روی خمیر

   زرده تخم مرغ: یک عدد
   خامه: یک قاشق 
غذا خوری

نان  آلبالو

روش تهیه

1. ابتدا بهبوددهنده و آرد را الک کرده و کنار می‌گذاریم. در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ، آب، شکر، روغن مایع، ماست خامه‌ای، نمک و پودر خمیر ترش را مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مایع کاملا روان و یکدست شود.

2. آرد را به مواد اضافه کرده با همزن یا با دست کل مواد را خمیر می‌کنیم. خمیر آماده شده را داخل ظرف در بسته و در محیط گرم به مدت یک ساعت استراحت می‌دهیم. سپس خمیر نان  را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه به شکل مستطیل  به ابعاد حدودا 20 در 30 سانتی‌متر پهن می‌کنیم.

3. مربای آلبالو و پودر بادام را با قاشق مخلوط کرده و با پالت روی خمیر پهن می‌کنیم. خمیر را به شکل رولت لوله کرده دو لوله را از یک طرف به همدیگر می‌چسبانیم و همانند تصویر که مشاهده می‌کنید به دور هم پیچ می‌دهیم. دو سر ابتدا و انتها را به طرف زیر هدایت کرده و داخل قالب لوف (قالب‌های مستطیلی‌شکل مخصوص کیک صبحانهیا داخل سینی معمولی می‌گذاریم.

4. در این مرحله روی خمیر نان  را با برس آب می‌مالیم و ظرف را داخل کیسه نایلونی در بسته به مدت نیم‌ساعت در دمای محیطی گرم قرار می‌دهیم.

5. پس از این مدت یک زرده تخم‌مرغ را با یک قاشق غذاخوری خامه مخلوط کرده  با برس روی خمیر می‌مالیم و نان را به مدت 75 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها