نان مغزدار پسته ای - چترنگ
سه شنبه 18 اسفند 1394 2:45 PM
...
مواد لازم نان مغزدار پسته ای |
|
مخمر فوری |
۱۴ گرم |
شیر ولزم |
۱ پ |
آب |
یک سوم پ |
شکر |
۵۰ گرم |
پدر بهبود دهنده |
یک دوم ق چ |
روغن مایع |
یک سوم پ |
پودر هل |
۱ ق چ |
تخم مرغ |
۱ عدد |
آرد |
حدود ۵۰۰ گرم |
مواد لازم |
|
کره نرم |
۵۰ گرم |
شکر |
۵۰ گرم |
خلال پسته |
به میزان لازم |
مواد رویه |
|
زرده تخم مرغ |
۱ عدد |
زعفران دم کرده |
۱ ق غ |
کنجد و سیاه دانه |
به میزان لازم |
طرز تهیه نان مغزدار پسته ای
مایه خمیر فوری را با آب ولرم و شکر مخلوط کرده کناری میگذارید تا کمی حباب بزند . شیر ولرم را اضافه کرده هم بزنید . پودر بهبود دهنده را اضافه کرده مخلوط کنید . پودر هل و تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود .
نیمی از آرد ، روغن و نمک را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود . مابقی آرد را تا جایی اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست آید که به دست نچسبد اگر خواستید با دست خمیر را ورز دهید فقط از انگشت برای ورز دادن استقاده کنید .
روی خمیر را پوشانده ۱۰ – ۱۵ دقیقه خمیر را در محلی گرم استراحت دهید .
خمیر را روی سطی که کمی آرد پاشی شده با وردنه به صورت مستطیلی به قطر نیم سانتی متر باز کنید .
کره نرم را رویبه صورت نواری درطول خمیر روی ش کشیده سپس رویش شکر بپاشید سپس خلال پسته بریزید و خمیر را از سمت طولانی تر رول کرده و انتخایش را به هم بچسبانید و این رول را به صورت حلزونی بپیچید و در سینی پرب شده چیده رویشان را بپوشانید و در محلی گرم نیم ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود سپس مواد رویه را را هم مخلوط کرده و با قلم مو رویش میکشیم و کنجد و سیاه دانه پاشیده و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه بگذارید بپزد .