مواد لازم:
سیب زمینی متوسط - 4 عدد
سینه مرغ آب پز شده و ریش ریش شده – یک چهارم سینه
پیاز رنده شده – یک عدد کوچک
فلفل دلمه ای خرد شده متوسط – یک عدد
روغن زیتون – 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ – 6 عدد
ماست چکیده – یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل – به اندازه کافی
پنیر موزارلا -یک پیمانه
گوجه فرنگی،پیازچه خرد شده – به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه:
- سیب زمینی ها را پوست و رنده کنید سپس با حوله کاغذی آن را خشک کنید و کنار بگذارید.
- در ماهیتابه روغن را حرارت دهید و سیب زمینی رنده شده را تفت دهید اما نمک و فلفل به آن اضافه نکنید.سیب زمینی را کاملا روی سطح ظرف مناسب فر پخش کنید.
- در ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز را کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود،فلفل دلمه ای و سپس مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کنید.پس از کمی طلایی شدن مواد، آن را از روی حرارت بردارید.
- تخم مرغ،ماست، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به مواد مرغ اضافه کنید و روی مخلوط سیب زمینی پهن شده بریزید. پنیر را روی مواد بریزید.
- روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در فر با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید. فویل را بردارید و به مدت 4-3 دقیقه در زیر گریل قرار دهید تا کمی طلایی شود.
- قبل از سرو روی آن رابا گوجه و پیازچه خرد شده تزیین کنید.