0

همراه با آشپزهای فرانسوی با این غذای دریایی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

همراه با آشپزهای فرانسوی با این غذای دریایی
یک شنبه 16 اسفند 1394  11:58 AM

 

773821_330
 می خواهیم روش تهیه نوعی میگوی خوش طعم را به شما آموزش دهیم این میوه به روش آشپزهای فرانشوی تهیه می شود و انتخاب مغذی برای کودکان است این غذای میگویی را اسکمپی می نامند

 

این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.

مواد اولیه:

  • میگو شش عدد
  • برگ اسفناج 20 عدد
  • برنج یک پرس 100 گرمی
  • فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • کدو یک عدپ
  • کره اب شده ده گرم
  • نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم
  • سس گلوریا دو قاشق غذا خوری
  • سس گرین ده گرم
  • سس اویستر صدف ده گرم
  • کرم خاویار ده گرم
  • ادویه اسموک ده گرم
  • سس خردل بیست گرم
  • روغن زیتون بیست گرم
  • رزماری ده گرم
  • فلفل سیاه ده گرم

طرز تهیه:

1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.

2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.

3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.

4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.

5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.

6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.

7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.

 

وب سایت سوران

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها