0

پاستا فنری به اضافه هرچه در یخچال دارید...

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پاستا فنری به اضافه هرچه در یخچال دارید...
شنبه 15 اسفند 1394  11:47 AM

مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه:
 

پنه  ریگاته با سس آلفردو و مرغ


طرز تهیه:

1. براي آنهايي كه  گياهخوار هستند پاستا يكي از غذاهاي رايج است . حالا  كافي است كه تابه اي آماده كنيد و بعد از اين كه داخل آن كمي روغن يا كره گياهي ريختيد، هر آن چه كه نام آن گياه است و در يخچال داريد را خرد كنيد و در روغن كمي تفت دهيد.

2. بعد از تفت هم يك پيمانه سس گوجه فرنگي دبش درست كنيد و به سبزيجات داخل تابه اضافه كنيد. حالا سس آماده است.

3. شما  مي توانيد آن را با هر پاستايي كه دوست داريد بخوريد و لذتش را ببريد. در اينجا پاستاي انتخابي پاستاي فسیلی يا همان  پاستاي پيچ است و از سبزيجات  مختلف شامل فلفل دلمه ای های رنگی، كدو و بادمجان استفاده  شده است ولي شما مي توانيد به همين تركيب كلم بروكلي و  ديگر سبزيجات زمستاني را هم اضافه كنيد. 

4. بعد از اينكه پاستاي آبپز شده را  داخل ظرف مورد نظر ريختيد، سس و سبزيجات را به صورت مخلوط يا جداگانه بريزيد.

5. شما مي توانيد در اين مرحله روي غذا  پنير  پارمسان  ریخته و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza zaker7007
دسترسی سریع به انجمن ها