پلو مرغ فرنگی، غذای پیشنهادی سراوانی ها
شنبه 15 اسفند 1394 11:37 AM
مجله آشپزی مثبت - ماه جبین مقصودی: اسم این غذا را گذاشتهاند غذای فرنگی، برای اینکه در آن نخودفرنگی وجود دارد. البته فقط اسمش فرنگی است، خودش کاملا اصیل و سنتی است. مردم سراوان این پلو را در مراسم رسمی و مهمانیهای خودمانی درست میکنند. غذایی پر از ادویههای ناب و خوشطعم و بو و البته یک پیشنهاد متفاوت برای شب های سرد زمستان.
مواد لازم برای 6 نفر
طرز تهیه:
1. مرغ را 8 تکه کنید و با یک عدد پیاز، نمک و ادویه گرام ماسالا بگذارید بپزد.
2. حالا در قابلمه بزرگی سیر نگینی شده را تفت دهید و با رب گوجهفرنگی مخلوط کنید. وقتی رنگ رب باز شد، آن را به مرغتان اضافه کنید.
3. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از دو ساعت قبل خیس کردهاید، داخل قابلمه بریزید و بعد از آماده شدن، آن را آبکشی کنید.
4. قابلمه بزرگی انتخاب کنید و مرغها را ته آن بچینید.
5. برنج و نخودفرنگی را روی مرغها بریزید، سپس برنج را دم کنید. بعد از 50 دقیقه پلو مرغ شما آماده است.
نکته
اگر ادویه گرام ماسالا در دسترس ندارید، میتوانید از یک قاشق غذا سوپخوری زعفران دمکرده و کمی فلفل سیاه استفاده کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست