0

کوکوی پیازچه؛ غذای پیشنهادی کرمانشاهی

 
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 10633
محل سکونت : اصفهان

کوکوی پیازچه؛ غذای پیشنهادی کرمانشاهی
پنج شنبه 13 اسفند 1394  11:28 AM

 

مجله آشپزی مثبت : کوکو همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می‌شناسید، این کوکوی پیازچه می‌تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.
 

کوکوی پیازچه غذای پیشنهادی کرمانشاهی

مواد لازم برای 2  نفر



  • 2  عدد سیب‌زمینی آب پز
  • 1 عدد پیاز
  • 200 گرم پیازچه
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک،  زردچوبه و فلفل سیاه


طرز تهیه:

1. سیب‌زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.

2. حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید.

3.  پیازچه‌ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.

4.  تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

5.   در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

نکته

اگر می‌خواهید کوکویتان خوش‌رنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم‌کرده هم به آن اضافه کنید.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها