پاندكيك فيله مرغ
چهارشنبه 12 اسفند 1394 5:53 PM
پاندكيك فيله مرغ
مواد اولیه:
آرد125گرم
تخم مرغ 4عدد
كره 75گرم
پنيرخامه اي 100گرم
بيكينگ پودر 2ق چ
فيله مرغ 4عدد
پودرپياز 1ق چ
پودرسير1ق چ
فلفل دلمه رنگي خلالي 1/2 پيمانه
سس قرمز 2ق س
سس خردل 1 ق س
پنير پيتزا 2-3ق س
نمك وفلفل بميزان لازم
طرز تهيه
فيله هاي مرغ رو با پياز وفلفل دلمه نمك وفلفل سياه مزه داركرده سپس با كمى روغن تفت دهيد
سپس پودرسير وپودر پياز را اضافه نماييد.
سس هارا اضافه كرده وحرارت را خاموش كنيد.
زرده وسفيده تخم مرغها را جدا كرده سفيده را كاملا بزنيد تا فوم شود بطوريكه ازظرف نريزد.
زرده هارا كمى زده پنيرخامه اي وكره ي نرم را افزوده خوب بزنيد. سپس مخلوط آرد وبيكينگ پودررااضافه كرده باليسك هم بزنيد. درنهايت سفيده را به مخلوط اولي اضافه نماييد وبحالت دوراني هم بزنيد.
نيمي از خمير راداخل قالب پاند نچسب كه كف ان كاغذ روغني گذاشته وچرب كرده ايد همينطور ديواره قالب هم چربكرده ايد قرار داده فلفل دلمه رنگي با كمى پنيررنده شده ريخته بعد فيله ها راچيده دوباره كمى پنير وبقيه فلفل هاي رنگي راگذاشته ودرنهايت مابقي خميرراريخته وروى آنرا صاف مى كنيم.
قالب رادرطبقه وسط دماي 175درجه سانتيگراد بمدت 40-45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.