تخممرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کمکم به آن بيفزاييد. آرد را تا حدي اضافه کنيد که خمير به دست نچسبد. خمير را به مدت نيم ساعت داخل کيسه به آن استراحت دهيد.
طرز تهيه مواد مياني:
گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنيد و کمي ورز دهيد. از گوشت کوفته ريزههايي به اندازه يک فندق درست کرده و تفت دهيد. در صورت تمايل مي توان به گوشت زردچوبه نيز اضافه کرد.
طرز تهيه گوشواره:
خمير را به چهار قسمت تقسيم کنيد با کمک وردنه آنرا به قطر 2 ميليمتر باز کنيد. با چاقو مربعهاي 2 در 2 سانتي ببريد روي هر مربع گوشت به اندازه يک نخود قرار دهيد. و هر مربع را جدا جدا ببنديد.
طرز تهيه آش گوشواره:
رب گوجهفرنگي، پياز،کره و نعنا خشک را تفت مي دهيم و آب اضافه مي کنيم تا جوش بيايد بعد گوشوارهها را ريخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه مي کنيم بعد از چند جوش سرکه را نيز اضافه نموده و آش را در ظرف مي کشيم روي آنرا با جعفري تزيين مي کنيم. (مدت پخت نيم ساعت)