0

مبحث 118 طرح صالحين: «من يك درخت هستم!»

mostafamostafa
mostafamostafa
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 180

پاسخ به:من يك درخت هستم......مبحث 118 طرح صالحين.
پنج شنبه 13 اسفند 1394  8:54 PM

4-خرید نهال:

4-1-انواع نهالهای موجوددربازار:

الف-کیسه ای-ریشه نهال همراه باخاک اطرافش داخل کیسه می باشد.

ب-پیتی-نهال بهمراه پیتی که درون آن رشدکرده به فروش می رسد.

ج-ریشه لخت-دراین صورت بدلیل عدم وجودخاک اطراف ریشه بایدسریعا"نهال رابه محل جدید منتقل کردتا ریشه کمتردرمعرض هوا قرارگیرد.ضمنا"درصدتلفات این موردکاشت بالاست.

4-2-توصیه های ضروری درهنگام خرید نهال:

الف-ازخریدنهالهایی که دارای رشد یکجانبه اندومتقارن نیستند،صرفه نظر کنید.

ب-درختی راانتخاب کنید که کاملا"راست وخوش فرم باشد.(البته درختانی مثل انجیربطور طبیعی متقارن نیستند که دراین مورد استثناهایی نیزوجود دارد)ازخریددرختانی باشاخه های آلوده به آفات وامراض ویادرختانی بابرگهای خشک (درفصل رویش آنها)نیزبپرهیزید.خریدوکاشت این گونه درختان ،درواقع نوعی ریسک است.

پ-ازخریددرختانی که شروع به جوانه زنی نموده اندویا آنهائیکه دارای بخشهای سفیدوکوچک قابل رویت ریشه در پیت هستند،بپرهیزید.چه درمورددرختان ریشه لخت وچه کیسه ای به این نکته توجه کنید.

ت-درختانی که توام با خاک به فروش میرسنداگرریشه های آنهادرنزدیکی طوقه به دورتنه پیچیده اند ونیزدرختانی که دارای ریشه خشکیده هستند،مناسب برای خرید نیستند.

ث-ازخریددرختان گلدانی،درصورتیکه این درختان باکمترین اشاره ای ازگلدان جداشوند بپرهیزید.

ج-خریددرختانی که مدت زمان طولانی درگلدان بوده اند نیز نوعی ریسک است.علائم این گونه درختان بیرون زدن مقداری از ریشه هاازسوراخ زهکش گلدان ویاظهور بخشی از ریشه آنهادرسطح خاک گلدان است.اگرنشانه هایی ازهرس نیز روی این درختان دیده شود،ازعمرطولانی آنهاخبرمیدهد.

چ-هنگام خرید نهال یا درخت،آنهایی راکه ازشاخه هاوبخش هوایی متوازن ومتقارنی برخوردارندانتخاب کند.

ح-ازخریددرختان بزرگ ونهالهای نوریشه وبسیارکوچک بپرهیزیدچراکه دیرتربامحیط وشرایط جدیدسازگارمی شوند.

5-زمان کاشت:

زمان مناسب برای کاشت درخت هنگامی است که آب وهوامعتدل وقبل ازبیداری نهال وپس ازپایان دوره یخبندان باشدودرخت زمان لازم برای ریشه دواندن راداشته وقبل ازاینکه گرمای تابستان ویا سرمای شدیدزمستان شروع شود،بتوانندباشرایط محیط پیرامون خودسازگارشوند.

مردم زمانی به دانایی شما اهمیت می دهند که بدانند به انها اهمیت می دهید. ( جان ماکسول )

تشکرات از این پست
nargesza 8pooria
دسترسی سریع به انجمن ها