خب عشاق اسفناج بشتابید که یه غذای جدید و آسون و خوشمزه داریم... همـــــــــه به خططط....بریم
مواد لازم:
اسفناج: 1 کیلو پاک نشده (نیم کیلو تا 600 گرم پاک شده و خردشده)
پودر نان خشک: 5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 5 قاشق غذاخوری (من گودا هم ریختم)
نمک و فلفل
زرده تخم مرغ 1 عدد
برای سس:
پیاز: 1 دونه بزرگ
گوجه فرنگی: 4 تا
سیر: 3 حبه (اختیاری)
نمک و فلفل
طرز پخت:
اسفناج رو بعد از شستن و خشک شدن خرد کردم و گذاشتم روی حرارت با در بسته تا آب بندازه و با آب خودش بپزه....بعد توی ظرف دیگه ریختم که خوب خنک بشه...وقتی خنک شد، پودر نون خشک (من خودم نون باگت یا تست رو خشک می کنم و می کوبم و توی شیشه نگه می دارم) و پنیر پیتزای رنده شده و زرده تخم مرغ رو ریختم...گفتم که من ترکیب پنیر گودا و پیتزا ریختم..گودا خیلی خوشمزه ست...همه مواد رو با دست مخلوط کردم و فلفل هم زدم
ازش توپکهایی درست کردم و توی تابه روغن زیتون ریختم و کمی اطرافش رو تفت دادم و کنار گذاشتم
توی همون روغن پیاز خرد شده رو ریختم و تفت دادم با زرچوبه تا سبک و طلایی بشه..سیر له شده هم ریختم....بعد که طلایی شد گوجه های خرد شده رو هم توش ریختم و نمک و فلفل زدم و درش رو گذاشتم..رزیتای عزیزم تاکید کرده بود که پیاز درشت خرد بشه و گوجه هم با پوست خرد بشه که مثه رب له نشه..منم حرف گوش کن!! ولی سری بعد که درست کنم پیاز رو نگینی خرد می کنم یا رنده درشت می کنم..به نظرم بهتره...گذاشتم آروم تا نرم بشه گوجه
کوفته ها رو روش چیدم..و زیر رو کردم تا مزه دار بشه..نمی خواد جوش بزنه که سس آبش بره و کوفته ها وا بره ها...همین...گاز رو خاموش می کنیم ... سس رو توی ظرف می ریزیم
کوفته ها رو روش می چینیم و تمام..من کمی گردو هم روش خرد کردم و ریختم..تا گرمه با نون گرم و تازه میل کنین...بافت خیلی نرمی داره و خیلی خوشمزه ست
اگه اسفناج دوست داشته باشین...بعید می دونم خوشتون نیاد