برگزاری نشست تبادل نظر به منظور رسیدن به راه کارهای تعامل بیشتر حوزه های علمیه خواهران و دفتر امور ب
یک شنبه 2 اسفند 1394 11:56 AM
برگزاری نشست تبادل نظر به منظور رسیدن به راه کارهای تعامل بیشتر حوزه های علمیه خواهران و دفتر امور بانوان استانداری اصفهان
نشست تبادل نظر به منظور رسیدن به راه کارهای تعامل بیشتر حوزه های علمیه خواهران و دفتر امور بانوان استانداری اصفهان با حضور برخی مدیران شهر اصفهان و خمینی شهر در سالن کنفرانس مدیریت استان برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین سید مهدی ابطحی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در این نشست با اشاره به اینکه در کل کشور 450 مدرسه علمیه خواهران و 65 هزار طلبه مشغول به تحصیل هستند گفت: در شهرهای مرزی از جمله سیستان بلوچستان، کردستان حوزه های علمیه تاسیس شده است و همچنین در جاهایی که طلبه برادر نداریم، سعی شده طلبه خواهر داشته باشیم.
وی افزود: در اصفهان نیز 51 حوزه علمیه در سه مقطع داریم و 6 مرکز تخصصی سطح سه، کارشناسی ارشد در رشته های تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، اخلاق، ادبیات، فلسفه و کلام فعال است.
حجتالاسلام والمسلمین ابطحی با بیان اینکه در سال گذشته برای سطح چهار، مقطع دکترا ثبت نام شد و طلاب از مهرماه امسال در دو رشته فقه و اصول و تفسیر و علوم قرآنی شروع به تحصیل کردند تصریح کرد: 12 حوزه سطح دو در شهر اصفهان، 8 حوزه در خمینی شهر، 6 حوزه در نجف آباد و مابقی در شهرستان های استان مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه استان اصفهان بیشترین مدرسه علمیه خواهران را در کل کشور دارا می باشد اظهار داشت:برای تدریس در حوزه علمیه خواهران، 800 استاد ارزیابی شده اند که 550 نفر از آنان اشتغال به تدریس دارند و این در حالیست که در ابتدای تاسیس حوزه های علمیه خواهران، ده درصد از اساتید مدارس، خواهر بودند که هم اکنون این آمار افزایش یافته و تعداد اساتید برادر در حوزه های علمیه به 5 درصد رسیده است.
وی گفت: در سطح دو اکثر اساتید از خواهران هستند و به ندرت در مناطق محروم و فاقد استاد مجبور به استفاده از اساتید برادر هستیم و در سطح سه و چهار 5 درصد از اساتید برادر استفاده می شود.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان ادامه داد: در استان اصفهان حدود هفت هزار طلبه خواهر مشغول به تحصیل داریم و البتهحوزه علمیه خواهرانکاشان و آران و بیدگل به جهت نزدیکی مکانی، تحت پوشش مدیریت قم هستند.
وی افزود: اشتغال خواهران باید متناسب با جنسیت آنها باشد و دستگاه ها اولویت امور را به کارهایی دهند که خدا و پیغمبر و جامعه اسلامی از ما انتظار دارد.
وی با اعلام آمادگی حوزه های علمیه برای خدمت گزاری گفت: حوزه علمیه خواهران نیروهایی معرفی می کند که توان تبلیغی بالایی دارند و هرجا که حوزه های علمیه می تواند موثر باشد، سرمایه گذاری کرده ایم و نیروهایی برای ترویج فقه آل رسول تربیت کرده ایم.
در ادامه این نشست سهیلا اثنی عشران، مدیر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان نیز گفت: اهمیت حوزه های علمیه کاملا مشهود و مشخص است که یکی از مهمترین سرمایه های اجتماعی ما طلاب هستند و آنطور که باید و شاید هنوز دیده نشده اند.
مدیر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان افزود: حوزه های علمیه خواهران هر کجا شروع به کار کردند، باعث کمتر شدن آسیب های اجتماعی شده است.
وی با بیان اینکه اگر بخواهیم اسلام را ترویج کنیم، باید حوزه های علمیه را تقویت کنیم اظهار داشت: مسئله زنان امری مهم است و باید ساماندهی شود و حرکت های فرهنگی در این زمینه باید رصد شود.
وی اعلان کرد: باید سازمان ها را موظف کنیم در حوزه آموزش از بانوان طلبه استفاده کنند.
مدیر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان با بیان اینکه ما اعتقاد داریم که اگر بتوانیم روی دو کلید واژه بانوان و خانوده کار کنیم و مادرها بتوانند نقش مادری و همسران بتوانند نقش همسری خود را به درستی ایفا کنند مردهای جامعه ما پرورش یافته ما هستند تصریح کرد: ما معتقدیم دروان کودکی، دوران بسیار مهمی است و اگر مادر بتواند درست وظیفه اش را انجام دهد، فرزند خود را خوب تربیت کند، دیگر ساختار شخصیتی اش پایه گذاری شده است.
منبع: http://esfahan.whc.ir/news/view/24129
__________________________________________________
__________________________________________________