0

نان سیر بروسکتا

 
maya2015
maya2015
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1394 
تعداد پست ها : 595

نان سیر بروسکتا
جمعه 30 بهمن 1394  5:53 PM

 

 

 

 

 مواد لازم :

 

_ نان باگت

 

_ گوجه فرنگی 3 عدد

 

_ سیر 4 الی 5 عدد

 

_ روغن زیتون به میزان لازم

 

_ ریحان خرد شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری

 

_ پنیر موزارلا 180 الی 200 گرم

 

_ نمک قدری

 

نان سیر بروسکتا

 

 

 

 

طرز تهیه :

 

قسمت گوشتی  گوجه فرنگی خرد کنید . سیر  رنده شده را  گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر     مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .

 

حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

 

فر را با  180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر    آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

 

من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.

 

نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا( اشتها آور ) ایتالیایی است .

 

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها