كيك آلماني
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:32 AM
كيك آلماني
اين كيك بدون كره يا روغن پخته ميشه... خيلي سبك و خوش خوراكه... مزه كيك صبحانه هاي بيرون رو ميده و بنظر من كه اصلا نيازي به رويه نداره...تغييراتي كه دادم رو با رنگ سبز مي نويسم...
تخم مرغ 5 عدد
شکر 300 گرم
آرد 300 گرم
آرد برنج 50 گرم
بکینگ پودر 1/2 ق س
وانیل یا هل 1/4 ق چ
آب سرد 1 لیوان
شربت 1 و 1/2 ق س(براي تهيه شربت نصف پيمانه آب +نصف پیمانه گلاب+1پیمانه شکر)
تخم مرغ ها باید سرد باشن.زرده و سفیده رو جدا کرده و سفیده رو حسابی با همزن میزنیم تا جای پره های همزن بمونه بعد کم کم شکر و اضافه میکنیم و بعد زرده ها رو همراه با وانیل یا هل اضافه کرده و با همزن میزنیم.بعد از زرده، نصف آب و شربت رو اضافه میکنیم.بعد از این مرحله دیگه نیازی به همزن نیست.آردها رو که قبلا الک کردیم همراه با بکینگ پودر به آرومی اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم حین این کار نصف ديگر آب سرد هم اضافه میکنیم. بعد مایه کیک رو در یک ظرف مستطیلی 30*20 که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم.مایه رو در فر 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار میدیم.پس از پخت با انواع کرم یا خامه+خلال بادام پسته یا گردو تزیین میکنیم
***
من براي شربت از يك چهارم پيمانه شكر + يك چهارم پيمانه مخلوط آب و گلاب استفاده كردم و اونو كمي حرارت دادم تا شكر آب شد و گذاشتم سرد شد...
بجاي آب از شير سرد استفاده كردم...
آرد سفيد و آرد برنج و بكينگ پودر رو مخلوط و 3 بار الك كردم...
سفيده ها رو با پودر تارتار زدم تا فرم گرفت بعد دو سوم شكر رو كم كم اضافه كردم بهش و با همون همزن مخلوط كردم ...
زرده ها + وانيل رو مقداري با همزن برقي زدم... بقيه شكر رو اضافه و به هم زدن ادامه دادم... بعدش شير رو + شربت اضافه كردم ...
سفيده رو به آرامي باهاش مخلوط كردم... حالا مخلوط آردها رو اضافه كردم... در قالب چرب شده ريخته ...
حدود 45 دقيقه در فر گذاشتم...