این کیک خوشمزه وراحت از دستورات خوب خانم صالحه دردائی عزیز هست که توی مجله این ماه هنر قنادی چاپ شده.نمیدونم جزو کیکهای شکلاتی به حساب میاد یا نه.به هر حال اگه جاش اینجا نیست از مدیران محترم میخوام که اونو به مکان خودش منتقل کنند.
کوئیک میکس شیر عسلی
آرد..... 1/2و1 پیمانه
بکینگ پودر.........1قاشق چایخوری
شیر عسلی صنعتی......1قوطی397گرمی
هل....3/4قاشق چایخوری
وانیل خالص...1/4قاشق چایخوری
پودر کاکائو......3قاشق سوپخوری
کره اب شده(یا روغن مایع یا مخلوط هر دو)........150گرم
تخم مرغ ......3عدد
مواد رویه
شکر.....100گرم
کره........50گرم
خامه ساده.......170گرم
قالب میان تهی 25 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید.تمام مواد را که بایدبه دمای محیط رسیده باشند با هم مخلوط کرده و با دور کند همزن هم بزنید تا مخلوط شوند.سپس دور همزن را به متوسط افزایش دهید و حدود 4تا5 دقیقه هم بزنید تا رنگ مواد روشن شود.در قالب ریخته و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر 170درجه بپزید تا اگر سیخ چوبی در مرکز آن فرو بردیدچیزی از مایه کیک به آن نچسبد.کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شود.
برای سس :شکر را در ظرف کوچکی ریخته وروی شعله متوسط رو به تند و یکنواخت قرار دهید تا کارامل و طلایی تیره شود،مواظب باشیدنسوزدو با احتیاط خامه وکره را در آن بریزید.دقت کنید دستتان نسوزد(میتوانیداز قبل کره وخامه را داغ کنید که خطر پاشیدن مواد به اطراف کمتر شود) مواد مانند آب نبات سفت میشود نگران نباشید به همزدن ادامه دهید،پس از مدت کوتاهی سس یک دستی تهیه میشود،پس از یکی دو جوش سس را روی کیک بریزید.
__________________