پاسخ به:کیک شیره خرما
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:05 AM
کیک شیره خرما
شیره خرما یا انگور:یک پیمانه
روغن مایع : دو سوم پیمانه
تخم مرغ : 4عدد
آرد :دو پیمانه
بکینگ پودر: نصف ق چ
پودر کاکائو :دو ق غ
گردو به مقدار دلخواه
ابتدا زرده ها و سفیده ها رو جدا میکنیم و زرده ها و روغن رو میزنیم و سپس شیره خرما رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.سپس در ظرفی آرد و کاکائو و ب پ رو مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم و آرام و دورانی هم میزنیم.و سپس گردو رو اضافه میکنیم
سپس سفیدها رو زده تا کف کند.من برای نتیجه بهتر یه قاشق غذا خوری شکر اضافه کردم.بعد اینکه سفیده ها کامل فرم گرفت و از ظرف جدا نشد دو قاشق از اون رو به مواد اصلی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا مواد روانتر بشه.سپس بقیه سفیده ها رو به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم.سپس به قالبی که از قبل کاغذ روغنی پهن شده و چرب شده اضافه میکنیم
فر رو از قبل روشن کرده تا گرم شود و سپس کیک رو به مدت 45 دقیقه بسته به فرتون در دمای 180 درجه میگذاریم.
این کیک بافت عالی و طعم خوبی داره.اگه حس میکنید شیره هاتون زیاد شیرین نیست میتونید از مقداری شکر استفاده کنین اونوقت دیگه از حالت رژیمی بودن در میاد
من اینبار بجای یک پیمانه شیره خرما از 2/3 پیمانه شیره خرما و 1/3 پیمانه سس کاراملی استفاده کردم.موقع سرو هم روش سس کاراملی ریختم که کاملا اختیاریه.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی