پاسخ به:کیک شیره خرما
پنج شنبه 29 بهمن 1394 11:04 AM
کیک شیره خرما
كيك فنجاني با شيره انگور
تخم مرغ 3 عدد
شيره انگور 1 پيمانه
شكر 1/4 پيمانه
شير نصف پيمانه
آرد 2/5 پيمانه (ترجيحاً سبوس دار )
وانيل كمي
دارچين 1 ق چ
بيكينگ پودر 2 ق م
كره آب شده نصف پيمانه
تخم مرغ ها رو با شكر و وانيل مي زنيم تا كرم رنگ شود . شير ، شيره انگور و كره را اضافه مي كنيم و هم مي زنيم . آرد و ساير مواد خشك را مخلوط كرده 3 بار الك مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم . كف قالب ها ( من از فنجون چيني گل سرخي استفاده كردم . ) را چرب و آرد پاشي مي كنيم و 2/3 فنجانها را پر مي كنيم . در فر با دماي 170 درجه و زمان 20 دقيقه مي پزيم . همون طور كه ميبينين رنگش مثل مافين شكلاتي تيره مي شه من كمي شكلات چيپسي هم بهش اضافه و كردم و به عنوان كيك فنجاني شكلاتي به خورد اهل منزل دادم .
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی