0

شیرینی ها و کیک های بدون تخم مرغ (برای گیاه خواران)

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

پنج شنبه 29 بهمن 1394  10:58 AM

همه ی ما یه گرایشی به شیرینی و کیک داریم, کم یا زیادشیرینی ها و کیک های بدون تخم مرغ (برای گیاه خواران) (من خیلی زیادشیرینی ها و کیک های بدون تخم مرغ (برای گیاه خواران))
یه سری افراد گیاه خوار هستند یا به هر دلیلی دوست ندارن که توی کیک و شیرینی تخم مرغ باشه.
من سعی میکنم هر دستوری که از این قبیل میبینم ترجمه کنم و با عکسش این جا بذارم. اینجوری دوستای گیاه خوارمونم میتونن تند تند کیک وشیرینی درست کنن و ما کیف کنیم!شیرینی ها و کیک های بدون تخم مرغ (برای گیاه خواران)

برای اولین دستور میخوام بروانی بدون تخم مرغ رو بذارم:

مواد لازم:

آرد یک سوم پیمانه

آب یک پیمانه

کره صد گرم

روغن گیاهی یک چهارم پیمانه

پودر کاکائو دو سوم پیمانه

شکر سفید یک و نیم پیمانه (به نظر من زیاده)

شکر قهوه ای نصف پیمانه

عصاره وانیل یک ق چ

عسل یک ق غ

آرد دو و یک چهارم پیمانه

بیکینگ پودر دو و یک دوم ق چ

نمک نصف ق چ

طرز تهیه:

فر را روی 180 درجه سانتی گراد/350 درجه فارنهایت گرم کنید

قالب 23X33 را با آلومینیوم فویل بپوشانید.

در یک قابلمه, یک سوم پیمانه آرد را با آب مخلوط کرده, روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود , در یک کاسه بریزید و اجازه دهید خنک شود

در یک قابلمه کوچک, کره را آب کنید. سپس روغن و پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. اجازه دهید مواد خنک شوند.

شکر ها , وانیل و عسل را به مخلوط آرد اضافه کنید و با همزن بزنید, سپس مخلوط کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

آرد و ب پ و نمک را اضافه کنید و هم بزنید(با ویسک یا همزن خاموش یا قاشق چوبی) تا مخلوط شود

در قالب بریزید و برای بیست تا بیست و پنج دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که خلال دندان قدری مرطوب بیرون بیاید اما خام نباشد.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها