من عاشق این غذا هستم. تا حالا برای هر کس هم که درست کردم خوششون اومده.
مواد لازم برای دو نفر
گوشت تیکه شده ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
گوجه یک عدد
عدس یک پیمانه
برنج یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل، ادویه، زرد چوبه به میزان لازم
گوشت رو با پیاز و ادویه جات تفت داده رب گوجه و یه دونه گوجه فرنگی پوره شده اضافه کرده و باز هم تفت میدم و بعد سه لیوان آب اضافه میکنم و میزارم بپزه در اواخر پخت گوشت عدس و بعد برنج رو اضافه میکنم. در این موقع باید آب تو قابلمه یه بند انگشت بالاتر از برنج باشه. وقتی که آب تمام شد در قابلمه رو میذارم شعله رو کم میکنم و میزارم که دم بکشه.